Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day icon

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day



НазваниеОлимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day
Дата конвертации20.12.2012
Размер28.24 Kb.
ТипДокументы

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы)

1. Read the text and mark the sentences below it True or False.

A Good Deed Every Day

The Boy Scout Movement was founded in 1908 by the British Lieutenant-General R.S.S. Baden-Powell. Since that time, boys from all over the world have been attracted by Baden-Powell’s ideas.

The Boy Scouts are taught such things as reading maps, camping and first aid. To become a scout a boy must promise to do his duty to his country, to help other people at all times, and to do a good deed (поступок) every day.

Every four years a “World Jamboree” is held; it’s a meeting of thousands of scouts from many parts of the world, who camp together as one large family.

Scouts who are over 11 years of age are called “senior scouts”, those who are younger are called “wolf-cubs”.

Donald has been a wolf-cub for a few months. One day he found a letter in the street. There was a name and address on the envelope and Donald decided to return the letter.

Mrs. Miller, who had lost the letter, was very glad: “That’s very nice of you. I have been looking for this letter for a long time. Here is twenty pence for you”. And she took the money out of her purse.

“Sorry Madam”, said Donald, “I won’t take it. I’m a scout, it’s my good deed for today”.

1. The Boy Scout movement is popular all over the world. ______

2. During a “World Jamboree” boys live in tents. ______

3. Donald was 12 years old. ______

4. He joined the Scout movement not long ago. ______

5. When Donald found a letter, he decided to post it. ______

6. Mrs. Miller didn’t want to give Donald some money. ______

7. Donald refused to take money. ______


^ 2. Put the correct word.


1. Where is Kate? She _____ tennis.

A. plays B. is playing C. play D. played

2. ______ not any glass in the windows, that is why ____ so cold in the room.

A. It is, there is B. It was, there is C. There are, it is D. There is, it is

3. She was tired and asked me _____ make so much noise.

A. didn’t B. did not to C. not D. not to

4. Both Steve ______ Jane ______ here.

A. or, is B. and, is C. or, are D. and, are

5. I didn’t know if he needed any help. _______ ?

A. So did I B. Neither did I C. So didn’t I D. Neither didn’t I

6. ___ President of ___ United States lives in ____ White House in ___ Washington D.C.

A. -, the, the, - B. -, the, -, the C. -, -, the, the D. The, the, the, -

7. I have my English class ___ Monday morning.

A. in B. at C. for D. on

8.
_____ breakfast yet? Yes, I ____.

A. Did you have, have B. Had you had, have C. Have you had, have D. Do you have, had

9. I was late. The teacher ___ a test when I ___ to class.

A. has already given, got B. had already given, got C. has already given, get D. was already giving, get

10. How long will it ___ to do the homework?

A. need her B. take her C. she take D. she need

11. Mary has never been to London, ____ she?

A. has B. did C. hasn’t D. didn’t

12. According ___ the list he was the 10th.

A. to B. at C. on D. for

13. He grew up in New England, ____?

A. don’t you B. didn’t he C. doesn’t he D. did he

14. Lorena is ____ the girl I have ever met.

A. the most beautiful B. a more beautiful C. the beautifulest D. most beautiful

15. Newspapers and magazines ____ just by the postman.

A. have been bring B. has been brought C. have been brought D. were bought

16. I haven’t got ______ money with me.

A. no B. some C. any D. a

17. He said he _____ that man before.

A. never met B. did not meet C. had never met D. did not never meet

18. When I ______ the children ______ television peacefully.

A. came, watched B. came, were watching C. was coming, were watching D. was coming, watched

19. Have you ever been _____ Paris.

A. in B. to C. at D. through

20. Who ____ Phil with his homework?

A. does help B. helps C. do help D. help

21. The train ______ at 5 o’clock.

A. will leave B. leaves C. leave D. is leaving

22. My sister ____ some new clothes last week.

A. had bought B. bought C. was buying D. have bought

23. The tickets ____ yesterday.

A. was sold B. sold C. were sold D. sell

24. Lisa said that she ______ this book.

A. buys B. bought C. has bought D. had bought

25. She _____ to Moscow, if she _____ her homework.

A. go, will do B. goes, does C. will go, does D. will go, do


^ 3. Choose the right variant.


1. Выберите правильный вопрос к подчеркнутому

These scientists have completed their experiments.

a) What these scientists completed?

b) What have these scientists completed?

c) What have completed these scientists?

d) What these scientists have completed?


2. … is the capitol of Australia.

a) Wellington b) Washington, D.C. c) Canberra d) Sydney


3. The Royal Shakespeare Theatre was opened in … in 1932.

a) London b) Coventry c) Stratford-on-Avon d) Oxford


4. The Tower of London was once a prison and now it is …

a) concert hall b) theatre c) museum d) cinema


5. Вы рады встрече с любимой подругой

a) I don’t care b) Take it easy c) What a joy d) I hope so


6. Выразите разрешение войти после постукивания в дверь

a) Be quiet b) Come in c) Wait a moment d) Just a moment


7. Выберите правильный вопрос к подчеркнутому

She made two mistakes in the test.

a) How many mistakes she made in the test?

b) How many mistakes made she in the test?

c) How many mistakes did she make in the test?

d) How many mistakes did made she in the test?


8. Выберите правильный вопрос к предложению

She comes from Scotland

a) Does she comes from Scotland?

b) Do she come from Scotland?

c) Does she come from Scotland?

d) She comes from Scotland?


9. J. London was a famous …writer.

a) Canadian b) English c) Australian d) American


10. The Independence day is a holiday celebrated in … on July, 4.

a) Canada b) Ireland c) Scotland d) The USA


11. “King Lear” is a famous play written by the well-known English play-writer…

a) T. Hardy b) A. Wells c) W. Shakespeare d) R. Kipling


12. Выскажите пожелание заболевшей сестре

a) I wish you health b) Glad to see you c) What a luck! d) That’s right


^ 4. Is the ‘s’ in the following sentences a contraction of ‘is’ or ‘has’? Write the correct full form after the sentence.

1. It’s a difficult language. _________________

2. Alison’s working now.__________________

3. Jane’s phoned three times. _______________

4. How’s the baby been? __________________

5. He’s doing his homework. _______________

6. He’s fallen down again._________________

7. It’s finishing now. _____________________

8. She’s been working. ___________________


KEYS (10-11кл):

1. Reading: 1) true; 2) true; 3) false; 4) true; 5) false; 6) false; 7) true


2. 1) B; 2) D; 3) D; 4) D; 5) B; 6) D; 7) D; 8) C; 9) B; 10) B; 11) A; 12) A; 13) B; 14) A; 15) C; 16) C; 17) C; 18) B; 19) B; 20) B; 21) B; 22) B; 23) C; 24) D; 25) C


3. 1) b; 2) c; 3) c; 4) c; 5) c; 6) b; 7) c; 8) c; 9) d; 10) d; 11) c; 12) a

4. 1) is; 2) is; 3) has; 4) has; 5) is; 6) has; 7) is; 8) has




Похожие:

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day icon6 класс. I вариант. Reading read the text and mark the sentences true or false

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconКонтрольная работа по английскому языку 11 класс (2 вариант) Task 1 For Questions 1-15, read the text below and decide which answer, A, B, c or d best fits each space

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconОлимпиада по английскому языку (5-6 классы)

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconОлимпиада по английскому языку (7 -8 классы) I. Choose the right variant. (Выберите правильный

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconОлимпиада по английскому языку, 3-4 классы Прочитай письмо и выполни задания
Найди правильный ответ на вопрос: “When is John’s birthday?” Выбери соответствующую букву
Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconRead the text and do the tasks that follow

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day icon5 класс Задание Прочитайте текст о Мартине и отметьте буквой t (True) правдивые утверждения, а буквой f (False) – ложные
Задание Прочитайте текст о Мартине и отметьте буквой t (True) правдивые утверждения, а буквой f (False) – ложные
Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day icon5 класс Задание Прочитайте текст о Мартине и отметьте буквой t (True) правдивые утверждения, а буквой f (False) – ложные
Задание Прочитайте текст о Мартине и отметьте буквой t (True) правдивые утверждения, а буквой f (False) – ложные
Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconОлимпиада по английскому языку 5 7 класс Task 1

Олимпиада по английскому языку (9-11 классы) Read the text and mark the sentences below it True or False. A good Deed Every Day iconОлимпиада по английскому языку 2 4 класс Task 1

Разместите кнопку на своём сайте:
Документы


База данных защищена авторским правом ©lib.podelise.ru 2000-2014
При копировании материала обязательно указание активной ссылки открытой для индексации.
обратиться к администрации
Документы

Разработка сайта — Веб студия Адаманов